Oliebollentoernooi jeugd TC Smalhorst

ASSEN

Afgelopen zaterdagmiddag was het weer gezellig bij TC Smalhorst. Er werd een oliebollen toss toernooi georganiseerd voor jeugdleden.

De jeugdleden speelden in twee categorieën en de wedstrijden duurden 15 minuten. Tussen de wedstrijden door konden ze heerlijk smullen van de zelfgebakte oliebollen door leden van de jeugdcommissie. Na de wedstrijden hoefde de jeugd zich niet te vervelen, want ze gingen op de creatieve toer door mooi schilderijtjes te verven met als thema ‘tennis’. De mooiste creaties werden gemaakt onder de bezielende leiding van Tineke, die goede tips en trucs had. Ook was er aansluitend een nieuwjaarsborrel georganiseerd, zodat de jeugdleden en hun ouders hierbij aanwezig konden zijn. Dankzij het droge weer en het enthousiasme van alle kinderen, ouders en de vrijwilligers was het een fantastische middag.

Auteur

Albert-Jan Garama