Korfbalvereniging AVO met lotenactie

ASSEN

Korfbalvereniging AVO uit Assen heeft als doelstelling om met haar 1ste selectie op het hoogste nivo in de Nederlandse korfbalcompetitie uit te komen. Om dat te bereiken is een goede opleiding nodig op alle nivo’s met goede trainers en begeleiding en goede trainingsfaciliteiten.

Om haar sportieve ambities na te streven en de leden optimaal te faciliteren wordt er hard gewerkt om de accommodatie van de vereniging te moderniseren. Naast eenvolledig nieuwe inrichting van kantine De Korf in Marsdijk, wordt er geïnvesteerd in een duurzaam gebouw, een multifunctionele ruimte voor fitheidsrainingen, en worden korfbal ondersteunende materialen aangeschaft zoals korven en palen. Ook ligt er de wens voor twee mobiele dug-outs en de aanschaf van software om de fitheid van spelers te meten en te volgen. Accommodatiebeheerder Johan de Boer: “Om dit te bereiken hebben we als vereniging de GIGA lotenactie georganiseerd. Een prachtige actie met 200 ontzettend mooie prijzen en 20 kortingsbonnen waarmee iemand die een lot koopt flinke kortingen kan krijgen bij een aantal ondernemers uit Assen. Door de verkoop van loten, kunnen we geld maken om te investeren in de accommodatie.” AVO vraagt alle leden om zoveel mogelijk loten te verkopen. Johan de Boer juicht dat van harte toe. “Als lid verwacht je een goede plek om te sporten en te recreëren. Die plek is er niet vanzelf, daar moet je wat voor doen. En daarvoor mag de verenging een beroep doen op haar leden en fans, lijkt mij.” Met trots spreekt hij over het grote leger vrijwilligers dat zich inzet om de financiële middelen bij elkaar te krijgen. “Onze jeugdleden stonden afgelopen zaterdag bij Autobedrijf Van Veen waar men, bij aanschaf van een GIGA lot, voor slechts twee euro de auto kon laten wassen. Dit heeft tot lange files voor de wasstraat geleid.” Verkoop van de GIGA loten duurt nog ongeveer een maand. Meer info: Avoassen.nl/gigalotenactie.

Auteur

Albert-Jan Garama