E.L.P.E.R. REVUE speelt E.L.P.E.R Sneuperij

ELP

E.L.P.E.R. REVUE bestaat uit 15 leden en de repetities zijn in volle gang want op 6, 13, 20 en 27 februari wordt de revue E.L.P.E.R. Sneuperij opgevoerd.

Het zijn 23 los van elkaar staande liedjes en sketches in het Drents, en er zit geen rode draad in het programma dus voor elk wat wils. Alles wat er op het toneel wordt gebracht is door de leden zelf bedacht, ontworpen en uitgewerkt, dit geld zowel voor de sketches, liedjes, als het decor. Er word veel gebruik gemaakt van glitter en glans, zodat het show en glamour uitstraalt. Een paar onderdelen van het programma zijn: Bezuuniging, Ober en Als ik in Elp ben. E.L.P.E.R-Revue is door de jaren heen een begrip geworden in Drenthe, Groningen, Friesland en Overijssel. De club bestaat al 71 jaar. De vier revueavonden zijn nog altijd goed voor zo’n 900 bezoekers. Kaarten voor de revueavonden zijn te reserveren bij Hotel De Koekoekshof Elp. Telelfoon 0593 - 346279. Tevens kunnen bezoekers voorafgaand aan de revue genieten van het revuemenu. De zaal is open vanaf 18.00 uur, aanvang 20.00 uur. Zie ook www.elperrevue.nl.

Auteur

Albert-Jan Garama