Gemeente Assen: maatregelen in verband met gladheid

ASSEN

Het stadhuis van Assen gaat op donderdag 7 januari om 10.00 uur open voor publiek. De telefonische bereikbaarheid is tussen woensdag 16.00 uur en donderdag 10.00 uur beperkt. Er kunnen dan alleen meldingen en calamiteiten worden doorgegeven.

De gemeentelijke sporthallen blijven gesloten zolang de scholen dicht zijn. Huisvuil in Assen wordt ook op 7 januari niet opgehaald. GFT-afval wordt deze week niet meer opgehaald. Dit gebeurt van dinsdag 19 januari tot en met vrijdag 22 januari. Restafval in Peelo en Pittelo wordt vrijdag 8 januari opgehaald. De plasticinzameling in Kloosterveen 2, Marsdijk 1 en Assen-Oost 1 vindt ook vrijdag plaats. Op zaterdag 9 januari wordt papier ingezameld in Kloosterveen 1, Noorderpark 1, Kloosterveen 1 en Assen Oost 1. In Peelo 1 en Pittelo 3 wordt dan plastic opgehaald.

Auteur

Albert-Jan Garama