Loting Asser Veteranen Cup

Assen

 Tijdens de sportuitzending van RTV Assen is zondagmiddag de loting verricht om de poule- indeling vast te stellen van het zaalvoetbaltoernooi om de Asser Veteranen Cup.

Het populaire toernooi wordt op zaterdag 9 en 16 januari gehouden in de Marsdijkhal en wordt voor de 38e keer georganiseerd. De loting kwam tot stand door medewerking van enkele afgevaardigden van deelnemende clubs onder toezicht van organisator Luc Rengers. In tegenstelling tot eerdere edities zijn dispensatiespelers niet meer toegestaan. Dit betekent, dat deelnemers tenminste 35 jaar oud moeten zijn. LTC is de titelverdediger, dat vorig jaar FC Assen in de finale met 2-0 versloeg. Beide finalisten ontmoeten elkaar in de voorronden. De loting zorgde voor de indeling in poule A met Achilles 1894, FC Assen, Assen Beweegt en LTC. In poule B treffen LEO. FC Amboina , Asser Boys en ACV elkaar. Het team Assen Beweegt is een samenstelling van de gezamenlijke clubs. Tijdens eerdere toernooien was de naamgeving Asser Veteranen Selectie of Asser Alto’s. De wedstrijden vinden plaats in de Marsdijkhal en vangen aan om 19.00 uur. De toegang is gratis. Programma 19.00 uur Achilles 1894 – FC Assen 19.20 uur Assen Beweegt – LTC 19.40 uur LEO – FC Amboina 20.00 uur Asser Boys – ACV 20.20 uur Achilles 1894 – Assen Beweegt 20.40 uur FC Assen – LTC 21.00 uur LEO – Asser Boys 21.20 uur FC Amboina – ACV 21.40 uur Achilles 1894 – LTC 22.00 uur FC Assen – Assen Beweegt 22.20 uur LEO – ACV 22.40 uur FC Amboina – Asser Boys

Auteur

Cindy Houwen