Speciale viering in MFA Kloosterveste

Assen

 Op zondagmorgen 10 januari brengt gospelkoor Vision uit Assen hun project Daniël ten gehore in een speciale viering van de Drieklank. Met een combinatie van zang, videobeelden en vertelling belooft het een mooie en inspirerende zondagmorgen te worden. De viering in de MFA Kloosterveste (Assen) kent een vrije entree en begint om 10.00 uur. Van harte welkom!

Het project brengt ons waar het in de geschiedenis van Daniël om gaat: het rotsvaste vertrouwen in God en daar naar leven. Vision staat onder leiding van Otto Selles en wordt ondersteund door een combo met piano, fluit, contrabas en cajon. Vison ondersteunt het werk van Red een kind en doet daarom mee aan de Challenge (https://www.redeenkind.nl/help-mee/challenge-2184). Hier zal ook iets over verteld worden.

Auteur

Cindy Houwen