Workshop 'Gezonde bonbons maken' bij Bon Bon Gina

Assen

Bon Bon Gina in Assen geeft een workshop 'Gezonde bonbons maken'.

Gineke te Velde: "Eten is vaak een middel om problemen in het dagelijks leven niet te hoeven voelen. Vaak wordt dan het eerst gegrepen naar suikerhoudende en koolhydraatrijke producten, omdat die direct – maar kortstondig – resultaat geven. Het werkt éven als een soort verdoving. Hierdoor komen mensen in een vicieuze cirkel terecht, net als bij het gebruiken van lightproducten. Het lichaam gaat om steeds méér suiker vragen en heeft niet meer de mogelijkheid om vet te verbranden." In de workshop 'Gezonde bonbons maken' wordt uitleg en informatie gegeven over hoe dit werkt en wat je hier aan kunt doen.De deelnemers krijgen informatie over het gebruik van alternatieve suikers en gezonde ingrediënten bij het maken van allerlei lekkernijen. Voor meer informatie: www.bonbongina.nl.

Auteur

Arjan Brondijk