Verrassend concert op ongewone locatie

Eext

Stichting Vier het leven organiseert voor maandagmiddag 18 janauri, in samenwerking met Lions-dames Groote Griet, een concert in de ontvangstruimte van Hillig Meer in Eext.

Er staan liederen op de rol van onder anderen Schumann en Schubert, gezongen door Janneke Geurts en Cock Voorn. De muzikale begeleiding is in handen van Johanan Havinga. Daarna brengen Carla da Silva (zang) en Bunna Arends (zang & piano) - samen vormen zij Duo Malka - een gevarieerd repertoire van Jiddische Liederen ten gehore. Vier het Leven viert dit jaar haar 10-jarig bestaan en is sinds twee jaar ook in het Noorden actief in onder meer de regio’s Assen, Groningen en Hoogezand/Veendam. Regiocoördinator Monique Bodegom: "Steeds meer ouderen weten ons gelukkig te vinden om samen onbezorgd een middag of avond uit te gaan. Vooral het 'samen uit, samen genieten' maakt dit werk zo mooi. Wie vindt het nou leuk om alleen naar een voorstelling te gaan? Dankzij onze fantastische vrijwilligers is dat ook niet nodig." Het concert begint om 15.00 uur en de entree bedraagt 24,50 euro; dit is inclusief consumpties, vervoer en begeleiding. Reserveren kan bij Vier het Leven via 035–524 51 56 of via de website www.4hetleven.nl.

Auteur

Arjan Brondijk