Marit Slagter wint dressuur ZZ Licht

Beilen

 Marit Slagter heeft zaterdag in Beilen de dressuurklasse ZZ Licht gewonnen bij het concours Indoor Hartje Drenthe. De amazone uit Stadskanaal, die door de week in Groningen op kamers woont, kreeg zeven punten meer dan Nienke Limburg uit Lhee, die tweede werd. Het was zaterdag de eerste dag van het concours Indoor Hartje Drenthe van de Rijvereniging en Ponyclub De Stroomruiters uit Beilen. Derde werd de ook nog jeugdige Marjan Hooge uit Ees. Met Fulltime (v Fidermark) vergaarde Hooge 213,50 punten.

Later op de zaterdag ging Veronique Roerink uit Groningen er met de eerste prijs vandoor in de klasse Z1. Ze had met Flanell (v Apache) een score van 242,50, ruim meer dan Margriet Hingstman die met Blaze (v United) tot 225 punten kwam. In de klasse Z2 was de winst voor Anne Lehmann uit Koekange die met Don Juan (v Vivaldi) uitkwam op 225,50 punten. Tweede werd Veronique Roerink met Elvive (v Tuschinski) met 219 punten.  

Auteur

Cindy Houwen