Groei & Bloei afdeling Assen/Smilde

Assen

 Groei & Bloei afdeling Assen/Smilde geeft een dialezing die gepresenteerd wordt door Hans van Wieren. Hij gaat in zijn lezing “Tuinen Anno Nu” in vogelvlucht  langs diverse hedendaagse tuinen.

Dit op 7 januari vanaf 20.00 uur in het DuurzaamheidsCentrumAssen, Bosrand 2 in Assen. Toegang is gratis voor leden van Groei &Bloei, niet-leden betalen vijf euro. Heel veel tuintypes en -stijlen komen aan de orde: bloemen-, strakke, moderne tuinen, bijvoorbeeld met veel stenen en grind, thematuinen en het gebruik van steunkleuren en ornamenten in de tuin. Ook wordt er veel aandacht besteed aan beplanting. Vanaf het prille begin in het voorjaar (de Stinzenplanten en bollen) via de zomer met heel veel vaste en eenjarige planten, om via de herfst terecht te komen in de winter met al zijn stille schoonheid. Zie ook de website www.assen.groei.nl

Auteur

Cindy Houwen