Leif de Leeuw Band in De Amer

Amen

Gitarist Leif de Leeuw (1995) en zijn band, winnaar van de Dutch Blues Challenge 2014, spelen zaterdag 9 januari in De Amer in Amen.

De Leif de Leeuw Band hebben een snelle opmars gemaakt. Op z’n 15e wint Leif de prestigieuze Sena Dutch Guitar Award. Veel meer dan de zoveelste bluesband is zijn band inmiddels één van de betere bluesbands in Nederland geworden. Niet voor niets zijn ze winnaar van de Dutch Blues Challenge 2014. De formatie is meer dan blues; ook soul, funk en roots komen aan bod. Leif’s gitaarspel is virtuoos en - hoe jong de muzikant dan ook is - doorleefd. Met zangeres Britt Jansen, bassist Eibe Gerhartl en drummer Tim Koning wordt een gevarieerd optreden neergezet. Kaarten kosten 17,50 euro en reserveren kan via: 06-83225680. Het optreden begint om 20.00 uur.

Auteur

Arjan Brondijk